Lees verder
De  indieningstermijn voor samenvattingen van presentaties voor de Industrial Biotech Innovation-tracks op EFIB 2018 is verlengd van 1 mei tot 8 mei.
Redactie / Toulouse

Deelnemers ontvangen een gratis passe-partout voor het congres en dingen mee naar de John Sime Award voor de meest indrukwekkende innovatiepresentatie.

Criteria

Presentaties moeten echt innovatief zijn, dicht bij de markt en ambitieus, in vergelijking met wat al beschikbaar is. Ze moeten betrekking hebben op de ontwikkeling van biobased producten of -processen die beantwoorden aan de huidige eisen van consumenten, milieu en / of samenleving of die nieuwe functionaliteiten hebben, vergeleken met fossiele equivalenten.

Aanvragers moeten bereid en beschikbaar zijn om deel te nemen aan en aanwezig te zijn op een van de EFIB Innovation Track-sessies, als ze worden geselecteerd, op 17 of 18 oktober in Toulouse, Frankrijk. Omdat de John Sime-prijs voor innovatie wordt gepresenteerd aan de beste presentatie in deze categorie, geselecteerd door het publiek via de event-app, moeten aanvragers beschikbaar zijn om deel te nemen aan de afsluitende plenaire sessie in de middag van 18 oktober.