Lees verder
De allereerste CBE JU infodag en het bijbehorend netwerkevenement zal worden gehouden op 7 juni 2022.
Redactie / Brussel

Tijdens het evenement zijn sprekers aanwezig van het programmabureau van de CBE JU, de BIC en de Europese Commissie. Zij presenteren het nieuwe partnerschap, de strategische agenda voor onderzoek en innovatie, de onderwerpen van de oproepen (calls) en de wijze waarop een aanvraag kan worden ingediend voor de eerste CBE JU call tot het indienen van projectvoorstellen, die voor de zomervakantie wordt gepubliceerd.

Het tweede deel van de infodag is gewijd aan netwerken. Geregistreerde deelnemers kunnen vanaf 7 juni in de namiddag tot de sluiting van de oproep ontmoetingen organiseren op het CBE JU-netwerkplatform.

Online gestreamd

De infodag wordt online gestreamd en de deelnemers krijgen de gelegenheid om voor en tijdens het evenement vragen te stellen tijdens de speciale vraag-en-antwoordsessies. Een opname van de infodag zal na het evenement beschikbaar worden gesteld op het YouTube-kanaal van de CBE JU.

Neem deel aan het CBE JU netwerkplatform om je projectidee te pitchen, partners te zoeken en je diensten aan te bieden, en, nog belangrijker, om in contact te komen met andere leden van de CBE JU community!

Kijk in de agenda voor meer informatie, het programma en registratiemogelijkheden.

Beeld: Miha Creative/Shutterstock