Lees verder
Chemiebedrijf Avantor sluit de vestiging in Deventer definitief. Het Amerikaanse moederbedrijf verplaatst de werkzaamheden naar elders binnen en buiten Europa. De complete inboedel in Deventer, maar liefst 755 items, gaat onder de virtuele hamer.
Redactie / Deventer

Avantor Inc. produceert en verkoopt wereldwijd chemicaliën en grondstoffen voor biotechnologische en farmaceutische productie, medische diagnostiek, productie van elektronica en onderzoeken in laboratoria. Volgens Teun van Leeuwen, veilingmeester bij Troostwijk Veilingen, is er wereldwijde interesse voor deze online veiling vanuit zowel de industriële en academische wereld als laboratoria. ‘De kavels worden nu al gevolgd door geïnteresseerden uit geheel Europa maar ook uit landen als China en Mexico’.

Er wordt een aantal interessante kavels geveild, zoals opslagmengtanks, spectrometers, een waterbehandelingslijn en een complete chemische middelen afvul- en verpakkingslijn. Daarnaast kan geboden worden op wat meer algemene goederen waaronder high end palletwagens, heftrucks, magazijnstellingen en de complete kantoorinventaris. Ook maken een rvs shredder, industriële vaatwasser, lockerkasten en trappen in alle soorten en maten deel uit van het aangeboden assortiment.

De veiling is online van start gegaan op 1 augustus en sluit 15 augustus a.s. De veilingitems kunnen op 14 augustus in Deventer bezichtigd worden van 10 tot 16 uur.