Lees verder
Circular Biobased Europe Joint Undertaking (CBE JU) zoekt 15 nieuwe leden voor haar Wetenschappelijk Comité, om advies te geven over de wetenschappelijke prioriteiten en activiteiten van het nieuwe partnerschap.
Redactie / Brussel

Het Wetenschappelijk Comité is een adviesorgaan van de CBE JU. Het heeft tot doel advies te verstrekken over de wetenschappelijke prioriteiten die in het werkprogramma van de CBE JU aan de orde moeten komen in overeenstemming met de strategische agenda voor onderzoek en innovatie (SIRA) en de strategische planning van Horizon Europe. De leden van het comité zullen de wetenschappelijke resultaten van het programma onder de aandacht helpen brengen, zo nodig voorstellen indienen om de uitvoering van het programma bij te stellen en op verzoek van de raad van bestuur van de CBE JU onafhankelijk wetenschappelijk advies geven over specifieke kwesties. Zij zullen voor drie jaar worden benoemd, met de mogelijkheid hun ambtstermijn eenmaal met drie jaar te verlengen.

Kandidaten met een relevante onderzoeks- en professionele achtergrond kunnen hun belangstelling kenbaar maken vóór 23 januari 2022 om 12.00 uur Midden-Europese tijd (CET).

Zie de website van de CBE JU voor meer informatie.

Beeld: TechSolution/Shutterstock