Lees verder
Professionals uit onderwijs, bedrijfsleven of overheid kunnen hun gedachten en ervaringen over biobased onderwijs in Europa uitwisselen op 7 juni, tijdens een webinar georganiseerd door BioCannDo.
Redactie / Breda

In dit webinar van een uur geeft Marian Kat-de Jong van Avans Hogeschool een korte introductie van BioCannDo en leidt een sessie over hiaten in het bioeconomie-onderwijs in Europa. Deelnemers worden vervolgens gevraagd, deel te nemen aan de ontwikkeling van nieuwe educatieve inhoud over biobased onderwerpen.

Vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen die een interessant bachelor- of masterprogramma op het gebied van biobased onderwijs aanbieden of een nieuwe cursus hebben ontwikkeld, kunnen dit tijdens deze sessie presenteren. Het is ook mogelijk om lokale, regionale of zelfs (inter)nationale netwerken te presenteren die betrekking hebben op biobased onderwijs.

Het webinar wordt gehouden op 7 juni van 10 tot 11 uur ’s ochtends. Deelname is gratis, maar registratie vooraf is vereist. Wil je jezelf, je instelling, netwerk of programma presenteren, stuur dan vooraf een bericht naar biocanndo@avans.nl met een korte beschrijving van het idee.