Lees verder
Het biobased inkoopplatform biobasedinkopen.nl is al een tijdje in gebruik bij leveranciers, maar nu wordt ook het officiële startschot gegeven voor inkopers, tijdens de jaarlijkse Nationale Biobased Conferentie. Voor de lancering worden er meer dan 1.000 producten toegevoegd. Om dit mogelijk te maken werkt Biobased Inkopen o.a. samen met Biofutura, Natureko, Groenebouwmaterialen en KarTent.
Redactie / Driebergen-Rijsenburg

De conferentie vindt plaats in Driebergen op 5 september en wordt georganiseerd door ChemistryNL, het Lectorenplatform Biobased Economy en GoChem. Biobased Inkopen is tijdens de Nationale Biobased Conferentie ook te bezoeken in een stand op de informatiemarkt. Ook komen er verschillende sprekers aan het woord en is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende parallelsessies. Laat je inspireren door ondernemers, beleidsmakers en onderzoekers over biobased bouwen, textiel, verpakkingen en coatings!

Deelname aan Biobased Inkopen en aan de Nationale Biobased Conferentie is kosteloos. Kijk voor meer informatie en aanmelden in de agenda.

Beeld: SFIO CRACHO/Shutterstock