Lees verder
Op dinsdag 15 januari 2019 organiseert Wastelab de workshop “Meer Waarde uit Grondstoffen”. Naast een theoretisch gedeelte over het verwaarden van grondstoffen, gaan deelnemers tijdens deze workshop samen met experts van Wastelab op zoek naar manieren om reststromen hoger te verwaarden.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: Hoe ontdek je de potentiele waarde van een reststroom? Hoe weeg je verschillende alternatieven (voor verwaarding) tegen elkaar af? Hoe verhouden de baten van verwaarding zich tegen de kosten? En hoe zorg je voor realisatie?

Tijdens de workshop wordt een aantal casussen gepresenteerd. Daarnaast kunnen deelnemers met een eigen reststroom aan de slag gaan en de eerste stappen richting verwaarding zetten.

De workshop is bedoeld voor professionals (o.a. plant managers, innovatiemanagers, managers CSR) die met een reststroom van hun bedrijf aan de slag willen en/of willen weten hoe ze zo’n project moeten aanpakken. Er is ook een beperkt aantal plaatsen voor studenten beschikbaar.

Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht.