Lees verder
VoltaChem organiseert op 9 november aanstaande haar jaarlijkse event, in samenwerking met SmartPort en Deltalinqs. Op het programma staan de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrificatie in de industrie en de uitwerking van kansen om de zakelijke en technologische ontwikkelingen te versnellen. 

De bijeenkomst richt zich specifiek op de bijdrage van industriële elektrificatie aan op grote schaal fossiele ontkoling, terwijl de concurrentiepositie van de betrokken partijen wordt verstevigd.  Er wordt uitgebreid ingegaan op de roadmap voor industriële elektrificatie, die zich richt op productie van plastics, brandstoffen en meststoffen. Er wordt ingegaan op haalbare business cases, op de korte en lange termijn en concrete projectresultaten.

Daarnaast is er ruimte voor interactie om nieuwe projecten te ontdekken, samenwerkingsverbanden te versterken en invloed uit te oefenen op de richting van het RD&I programma voor elektrificatie.

Programma

– Besloten ochtendsessies voor uitgenodigde projecten

– Presentaties vanuit de industrie & panel discussies met onder andere:

  • ​Kees Jan Rameau, Executive Board Member Eneco.
  • Ruud Melieste, Corporate Strategist Port of Rotterdam.
  • Reinier Gerrits, ‎Head of Unit Energy and Climate at VNCI.
  • Muhammad Zubair, Project Manager Business Development Uniper.
  • Markus Oles, Head of innovation strategy ThyssenKrupp.

– VoltaChem update met resultaten, plannen & kansen voor samenwerking.

– Poster sessies met main project resultaten in 2017.

– Breakout sessies met industriële partners in 2 rondes over onderwerpen als Hybrid Energy Supply, Power-2-Chemicals, Power-2-Fuels en concrete business cases.

– Daarnaast is er voldoende tijd om te spreken met bedrijven, stakeholders en onderzoekers in een informele setting.

Deelname

De bijeenkomst is in principe alleen op uitnodiging toegankelijk. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen en toch aanwezig willen zijn, dan kunt u via de aanmeldbutton bovenaan deze pagina een motivatie mailen naar VoltaChem. Deze motivatie moet voor 1 november binnen zijn. Houdt er rekening mee dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.