Lees verder
De Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom organiseert op 23 september een praktisch webinar over het regelen van financiering rond biobased innovaties.

Deelnemers aan het webinar maken kennis met het hele plaatje van bedrijfsfinanciering: vermogen, subsidies & leningen. De voor- en nadelen van deze verschillende financieringsmogelijkheden voor een bedrijf of project komen aan bod.

Investeerder Bernd Mintjes bijvoorbeeld, geeft heel duidelijk aan onder welke voorwaarden hij in een scaleup stapt, wat de gewenste aandeelverhouding en prijsstelling is. Vincent van den Bosch vertelt over concrete subsidieprojecten met biobased/circulaire start- en scale ups.

De sprekers hebben samen 75 jaar aan ervaring, waarmee zij kansen aanreiken die verder nergens aan bod komen. Bovendien hebben zij elk een omvangrijk netwerk, wat kan helpen om innovaties succesvol te laten groeien.

Het webinar start om 15:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Het is kosteloos toegankelijk voor startende ondernemers en bestaande ondernemers met een nieuw businessidee of een project, gericht op biobased of circulaire technieken.