Lees verder
Het Centre of Expertise Biobased Economy (CoE BBE) organiseert, samen met een aantal andere partners, op dinsdag 28 november een webinar over het project BioCannDo. Thema van de webinar is om te leren over de ideeën rond een Community of Practice met betrekking op de ontwikkeling en/of het lesgeven met biobased onderwijs-materialen of -programma's in Europa. 

In het eerste webinar zijn de doelen van het BioCannDo uitgelegd en de resultaten gepresenteerd van een inventarisatie van de onderwijs actoren en materialen. In dit tweede webinar worden de gedachten gepresenteerd over een Community of Practice voor biobased onderwijs. Gerlinde van Vilsteren van Wageningen University & Research deelt haar ervaringen rond het bouwen van een biobased netwerk van onderwijspartners in Nederland en Europea.

Opzet webinar:

  1. Korte introductie voor nieuwe deelnemers: Wat is het BioCannDo project, specifiek rond het onderwerp biobased onderwijs.
  2. Het bouwen van een Nederlands / Europees netwerk van biobased opleiders door Gerlinde van Vilsteren (Wageningen University and Research)
  3. Vragen / uitwisseling
  4. Ideeën rond deCommunity of Practice, interactieve sessie (Marian Kat-de Jong, Avans Hogeschool, partner in BioCannDo)
  5. Vragen / uitwisseling

Voor meer informatie over het project, bezoek de website van BioCannDo.