Lees verder
Het Aachen-Maastricht Institute for Biobased Materials (AMIBM) nodigt u uit op haar derde internationale Applied Biobased Materials Conference (ABC). Dit jaar is het hoofdthema: Biobased Materialen voor Innovaties in Vezel Applicaties.

ABC2018 verwelkomt professor Pasi Kallio van de Tampere University of Technology in Finland als keynote-spreker.

De volgende gastsprekers staan ook vast: Prof. Lorenzo Moroni (MERLN Instituut voor Technologie-Geïnspireerde Regeneratieve Geneeskunde), Prof. Udo Conrad (IPK in Gatersleben), een pionier op het gebied van de productie van spinrag in tabak en de expressie van ELP’s in planten, Prof. Thomas Gries (Instituut voor Textieltechnologie Aken, RWTH Aachen) en Prof. Claude Villeneuve (Université du Québec à Chicoutimi), expert in klimaatverandering en duurzame ontwikkeling.

AMIBM-professoren begeleiden u door de waardeketen en werken samen met gerenommeerde internationale academia om verschillende perspectieven te bieden en interessante discussies te creëren over Biobased Materials. Onderzoeksgroepen vanuit AMIBM zullen hun nieuwste resultaten en ontwikkelingen presenteren.

Een gedetailleerd programma volgt later. Zie de AMIBM-website voor meer informatie en een impressie van eerdere conferenties.