Lees verder
Op 27, 28 en 29 mei 2022 is de eerste edititie gepland van het biobased evenement Eb & Vloed in het Zeeuwse Renesse, met een beoogde 5.000 bezoekers per dag in het weekend, en 500 bezoekers op de businessdag op vrijdag.

Het evenement is enerzijds een showcase platform en anderzijds een katalysator voor duurzame initiatieven en nieuwe samenwerkingen van overheden, studenten, publiek en bedrijven. Met zichtbare wetenschappelijke innovaties (zoals de GEM-Stage, het Energie eiland en de duurzame bouwconstructies van het OPZuid project BRIC), activiteiten (werkgroepen/samenwerkingen) en inspirerende sprekers laat Eb & Vloed de bezoeker de toekomst proeven, ondervinden voor welke uitdagingen we staan en welke kansen er liggen om tot een duurzamere wereld te komen. Het programma 2 Meter Sessies zorgt daarbij voor de muziek op locatie.

Eb & Vloed is een samenwerking tussen De Zeeuwse Stromen, Technische Universiteit Eindhoven en Double 2 Mediaproducties, aangevuld door de Burgemeester van Jouw Noordzee en het OPZuid project BRIC.

Beeld: BRIC/YouTube