Lees verder
Van 2 tot en met 4 april wordt in Amsterdam de CROP innovation & business conferentie 2017 gehouden. Thema dit jaar is 'hoe R&D inzichten leiden tot nieuwe producten en oplossingen, die helpen bij het oplossen van grote maatschappelijke uitdagingen'.

Aanwezig zijn grote spelers uit de plantenkwekerij sector, waaronder DuPont Pioneer, Monsanto, Takii seed, KWS Saat SE Bayer Crop Science, Syngenta, Limagrain en Enza zaden. Samen met technologie aanbieders als Oxford Nanopore technologies, KeyGene en Calyxt zullen ze de discussie aangaan over het thema van dit jaar.

Tijdens de CROP innovations & business conferentie zullen de laatste ontwikkelingen worden gepresenteerd vanuit het oogpunt van de kwekers, maar ook vanuit het regelgevende oogpunt. Mark van der Knaap van kweker Anthura, zal zijn kijk op deze ontwikkelingen en de impact ervan op hun kweekactiviteiten delen.

Op de maandag is er ook ruimte voor jonge ondernemers, innovators en start-ups om hun ideeën en/of technologieën aan de internationale agribusiness te presenteren. Dat doen zij tijdens een elevator pitch van 10 minuten. Na de pitch beantwoorden zij vragen vanuit het publiek en wijst een jury de winnaar aan.