Lees verder
Centexbel-VKC en Fedustria organiseren de 4e Internationale Conferentie over Biobased en Biologisch afbreekbaar Textiel en Kunststoffen op 20 & 21 april 2023 in Gent, België.

Het belang van biogebaseerde en biodegradeerbare materialen neemt nog steeds toe in de Europese textiel- en kunststofverwerkende industrie. Elk jaar worden nieuwe toepassingen ontwikkeld die steeds hogere eisen stellen aan mechanische eigenschappen, duurzaamheid en aanvullende functionaliteiten, zoals biologische afbraak op maat.

De conferentie zal de belangrijkste veranderingen en trends op het gebied van biobased en biologisch afbreekbaar textiel en kunststoffen in kaart brengen en een uitgebreide update geven van alle aspecten voor commerciële toepassingen.

U bent van harte uitgenodigd om een lezing en/of wetenschappelijke poster te presenteren op de conferentie. Abstracts van lezingen kunnen worden ingediend tot 31 december 2022. Abstracts van wetenschappelijke posters kunnen worden ingediend tot 1 februari 2023. Presentaties kunnen worden ingediend tot 3 april 2023.

Kijk op de website van Centexbel voor meer informatie en registratie.

Beeld: Centexbel