Lees verder
Het BIO World Congress on Industrial Biotechnology 2019 zal worden gehouden in Des Moines, Iowa in het Iowa Events Center van 8 t/m 11 juli. Het evenement toont de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industriële bio-, food- en agro-technologie, partnering en eindeloze netwerkmogelijkheden.

Het BIO Wereldcongres over industriële biotechnologie brengt leidinggevenden van bedrijven, overheidsfunctionarissen en academische onderzoekers van over de hele wereld samen om deskundige inzichten te delen over beleidskwesties en nieuwe technologieën om een ​​duurzamere planeet te helpen creëren.

Iowa is de thuisbasis van enkele van de grootste en meest ontwikkelde landbouwonderzoeksinstellingen ter wereld. Voor alle deelnemers aan het congres staan tijdens het evenement rondleidingen open naar faciliteiten laboratoria, georganiseerd door BIO en de industriële biotech-gemeenschap in Iowa.

Marktleiders zoals ADM, Bayer, Cargill, Corteva Agriscience, DSM, DuPont Industrial Biosciences, POET, REG, Syngenta en vele anderen zijn actief in Iowa. Het vormt de thuisbasis van de het één na grootste areaal aan oogstbare biomassa. 43 Verwerkingsfaciliteiten in Iowa produceren meer dan een kwart van de Amerikaanse ethanol, en 12 raffinaderijen produceren 16% van Amerikaanse biodiesel. De staat Iowa heeft in 2016 het eerste Biochemical Production Tax-credit van Amerika ingevoerd, dat het ministerie van Landbouw van de VS prijst als ‘het sterkste bestaande stimuleringspakket voor de wereldwijde biobased chemische industrie.’

Belangrijkste redenen om deel te nemen:

  • Ontmoet en netwerk met meer dan 800 internationale bedrijfsleiders, investeerders en beleidsmakers.
  • Woon de hele week programma’s bij over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industriële biotechnologie, waaronder synthetische biologie en genetische bewerking, geavanceerde biobrandstoffen, biobased materialen, hernieuwbare chemicaliën, smaak- en geurstoffen en voedingsingrediënten, landbouwgewassen en biomassavoorzieningen.
  • Plan gerichte vergaderingen met het BIO One-on-One PartneringTM-systeem – partneringstoegang is open voor alle aanwezigen.
  • Beleef en leer over de nieuwste technologie en innovatie in de expositiehal tijdens het hele evenement.