Lees verder
De conferentie over CO2-gebaseerde brandstoffen en chemicaliën op 23-24 maart 2022 is een van de oudste en meest gevestigde conferenties ter wereld en heeft zich ontwikkeld tot een unieke ontmoetingsplaats voor de gehele Carbon Capture & Utilization (CCU) en Power-to-X-industrie en zijn klanten.

De conferentie over CO2-gebaseerde brandstoffen en chemicaliën is een van de oudste en meest gevestigde conferenties ter wereld en heeft zich ontwikkeld tot een unieke ontmoetingsplaats voor de gehele Carbon Capture & Utilization (CCU) en Power-to-X-industrie en zijn klanten.

Meer dan 200 vooraanstaande internationale experts op het gebied van CO2-afvang en -gebruik en 20 exposanten zullen naar verwachting de conferentie bijwonen. De eerste dag staat in het teken van CO2-gebaseerde transport- en vliegtuigbrandstoffen, de tweede voor CO2-gebaseerde bulk- en fijnchemicaliën. CCU-technologieën zijn essentieel om te voldoen aan de toekomstige vraag naar koolstof uit hernieuwbare bronnen. Neem een ​​kijkje in de nabije toekomst en wissel ideeën uit met de toonaangevende pioniers. Ook wordt de winnaar van de Innovatieprijs “Beste CO2-gebruik 2022” bekend gemaakt. De conferentie wordt georganiseerd door nova Institute en CO2 Value Europe.

Onderwerpen:

  • Strategie en beleid
  • Groene waterstofproductie
  • Carbon Capture Technologies
  • Koolstofgebruik (Power-to-X): brandstoffen voor transport en luchtvaart, bouwstenen, bulk- en fijnchemicaliën, geavanceerde technologieën / kunstmatige fotosynthese

De conferentie wordt georganiseerd als een hybride event: online en live in Keulen, Duitsland.

Beeld: Francesco Scatena/Shutterstock