Lees verder
De BioMonitor SME and Industry exchange (uitwisseling van KMO's/MKB's en industrieën) zal online plaatsvinden op 18 november 2021 van 10:00 - 12:00 uur. Het interactieve evenement zal zich toespitsen op de bijdrage van kmo's en industrieën aan de bio-economie.

Binnen deze uitwisseling zullen de voordelen van het verbeteren en herstructureren van data en modelleringskaders met betrekking tot de bio-economie worden besproken. De deelnemers worden uitgenodigd ervaringen uit te wisselen over de rapportage van gegevens over biogebaseerde producten (NOVA, TNO en Imperial College London), en verschillende deskundigen zullen inzichten verschaffen over de rol van het MKB en de industrie binnen de bio-economie in Europa.

De transitie naar een biobased economie moet worden gemonitord om de vooruitgang en de impact ervan te evalueren. Het BioMonitor project draagt bij tot dit proces van monitoring en evaluatie door het bestaande data- en modelleringskader te herstructureren. Het uiteindelijke doel van het BioMonitor project is duidelijk te maken hoe de Europese bioeconomie ons leven beïnvloedt.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze sessie.

Beeld: ihor1800/Shutterstock