Lees verder
Kunstenaars en creatievelingen die een idee hebben dat perfect past in het Biobased Pop-Up Museum in Emmen past, worden opgeroepen om hun ontwerp in te sturen voor de Biobased Bokaal.
Rotterdam

Of het nu gaat om meubels van bomen uit de provincie Drenthe, verwerkt bermafval, of kunst van plastic, alles is mogelijk. Je hoeft geen professioneel ontwerper of kunstenaar te zijn, iedereen mag iets insturen. Individueel of alleen, van jong tot oud en van professional tot amateur. Ook het ontwerp mag geheel naar eigen idee worden ingevuld. Het winnende ontwerp krijgt de Biobased Bokaal en een tegoedbon van €250,- voor de aanschaf van materialen voor kunstzinnige doeleinden. En de winnaar krijgt natuurlijk ook een plaatsje in het Biobased Pop-Up Museum.

Museum

Het Biobased Pop-Up Museum opent op 13 mei haar deuren in het Centrum Beeldende Kunst in Emmen. Het is het eerste museum dat volledig wordt gemaakt op basis van duurzame en herbruikbare materialen. Alle stukken die in het museum te zien zijn, zijn biologisch afbreekbaar. Daarmee is het museum uniek in de wereld. Het is tot 2 juli te bezoeken in Emmen, daarna gaat het museum toeren door Noord-Nederland. Het museum wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Drenthe.

Meedoen kan door tot 1 mei een foto van het gemaakte product te mailen naar het expertisecentrum en projectorganisatie K&C in Drenthe.

Voor meer informatie zie website K&C.