Lees verder
De Oproep voor Projectvoorstellen (Call for Proposals) 2023 van CBE JU is open. Europese consortia van bedrijven en kennisinstellingen kunnen voorstellen indienen voor de financiering van innovatieve projecten op het gebied van de industriële biotechnologie. Maar hoe maak je daar zo effectief mogelijk gebruik van? Hoe schrijf je een kloppend projectvoorstel en hoe vind je potentiële partners voor een gezamenlijke aanvraag? Daarover gaat de CBE JU Info Dag 2023, die live in Brussel op 20 april én online is bij te wonen.
Redactie / Brussel

’s Ochtends zijn er presentaties over the prioriteiten en onderwerpen van de call, regels and voorwaarden, CBE JU-specifieke eisen en het indienings- en evaluatieproces. Projectmedewerkers van de CBE JU geven tips voor het schrijven van een goed voorstel. Deelnemers krijgen ook de gelegenheid om vragen te stellen tijdens een speciale vraag- en antwoordsessie.

Netwerken

Een groot deel van de info-dag is gewijd aan persoonlijke ontmoetingen tussen geregistreerde aanvragers in een daarvoor aangewezen ontmoetingsruimte. De deelnemers zullen in de expo-ruimte in contact kunnen treden met beleidsmedewerkers van de Europese Commissie, medewerkers van CBE JU, nationale contactpunten en de Dienst Onderzoeksvraagstukken.

CBE JU heeft nu ook een netwerkplatform geopend om projectideeën te pitchen, partners te zoeken en diensten aan te bieden, en vooral om in contact te komen met andere leden van de CBE JU gemeenschap. Het platform blijft open tot de deadline van de Call for Proposals, op 20 september 2023.

Zie de CBE JU website voor details of kijk in de agenda.

Beeld: Miha Creative/Shutterstock