Lees verder
Zeven innovatieve bedrijven in de chemie, energie en biobased economy gaan de komende maanden even zoveel concrete ondernemersvragen beantwoorden om succesvol te kunnen opschalen. Ze krijgen daarbij hulp van innovatiemanagers van InnovatieLink.
Utrecht

Vorige week was was de aftrap van het Succes Katalysator InnovatieLink-programma (SKIL) in het Venture Café in Rotterdam. Op 30 juni vindt de volgende bijeenkomst plaats.

Het SKIL-programma wordt gekenmerkt door het gericht werken aan een duidelijk omschreven en realistisch doel met een deskundige en ervaren coach. Die helpt bedrijven die de startup met succes hebben doorlopen en nu voor de fase van opschaling staan. Dat roept bijvoorbeeld vragen op als het gaat om financiering, marketing, samenwerking en het vinden van nieuwe toepassingen.

Onder de deelnemende bedrijven is een aantal die zich richt op biobased producten, zoals Liquid Seal uit Leiden (een biologische coating om producten langer houdbaar te maken),  BiogasPlus uit Deurne (de technologie van een grote biogasinstallaties geschikt maken voor vergisting en mestverwerking op boerderijniveau) en Duplaco uit Hengelo (algenkweek met suikers die minder weersafhankelijk is).

Zie ook: website Innovatielink