Lees verder
RVO Nederland organiseert op 28 t/m 30 juni een handelsmissie naar Hongarije en Slowakije over circulaire bouw, afvalbeheer en recycling. De missie biedt ondernemers de gelegenheid om hun netwerk in de regio te verbreden en hun kennis van de Hongaarse en Slowaakse markt te verdiepen.
Redactie / Den Haag

Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de volgende sectoren:

  • Circulaire bouw: denk hierbij aan duurzame en/of circulaire toepassingen binnen de woningbouw, utiliteitsbouw of landschapsontwikkeling. De missie richt zich op organisaties uit de hele bouwketen: van leveranciers van circulaire/duurzame bouwmaterialen tot verwerkers van bouwafval, en van ‘urban mining’ (recyclen uit stedelijk afval) tot materiaalhubs, landschapsplanning, architecten en bouwbedrijven (infrastructuur).
  • Afvalbeheer en recycling: afvalmanagement, (afval)watermanagement; recycling technologie en ontwikkelaars van intellectueel eigendom, circulaire data management, verwaarding van organische zij- en reststromen.

Aanmelden voor deze handelsmissie kan tot uiterlijk 20 mei 2022. Kijk op de website van RVO Nederland voor meer informatie.

Beeld: TTstudio/Shutterstock