Lees verder
Hoe bouw of verbouw je een duurzaam huis? Hoe kun je rekening houden met zaken als duurzaamheid, ecologische aspecten en ruimtelijke ordening? Allemaal vragen waar je als bouwer van een duurzaam project tegenaan kunt lopen.
Redactie / België

Tijdens Ecobouwers Opendeur op 11, 12, 18 en 19 november krijg je de antwoorden op deze vragen uit eerste hand. Meer dan 150 ervaren huiseigenaren in België openen hun deur en vertellen de waarheid over hun bouwproject. Geen verkooppraatjes, maar echte getuigenissen.  Zo maak je op een andere manier kennis met de uitdagingen van de toekomst. Ook als je zelf wilt bouwen of verbouwen levert deze ontmoeting een schat aan informatie.

In meer dan 200 woningen over heel België doen milieu- en energiebewuste bouwheren hun bouw- en woonervaringen uit de doeken. Tijdens een rondleiding laten huizeneigenaars je uitgebreid delen in hun ervaringen en krijg je de kans om vragen te stellen. Hoe gingen ze te werk? Welke financiële keuzes hebben ze gemaakt? Met wie gingen ze aan de slag? Welke technieken kozen ze? Welke valkuilen moet je vermijden en welke kansen moet je grijpen?

Voor meer informatie en aanmelden kijk in onze agenda.