Lees verder
De Nederlandse energiesector heeft een nieuwe NL Biobased Energy Guide gepubliceerd. Deze engelstalige gids bevat een overzicht van Nederlandse kennis op het gebied van bio-energie en innovatie.
Redactie / Den Haag

De gids laat de sterke punten van Nederland zien in deze sector en bevat een overzicht van Nederlandse bedrijven en organisaties die actief zijn in de bio-energie. Dit is gemakkelijk voor buitenlandse bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar samenwerkingspartners.

De gids is gemaakt door brancheorganisatie FME, Topsector Energie, TKI Biobased Economy en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), binnen het programma International Clean Energy Partnership (ICEP).

ICEP ondersteunt Nederlandse bedrijven met producten en diensten op het gebied van hernieuwbare energie bij zakendoen in het buitenland, onder meer door het organiseren van handelsmissies en matchmakingevenementen en het uitgeven van een reeks gidsen over Nederlandse duurzame-energiesectoren.

Bedrijven die ook vermeld willen worden in toekomstige gidsen, kunnen terecht bij het International Clean Energy Partnership.

Beeld: ICEP