Lees verder
De volgende editie van het jaarlijkse BIC-branchenetwerkevenement, nu BioSYNERGISE genaamd, vindt online plaats op dinsdag 20 oktober (9.00 - 18.00 uur CET).
Redactie / Brussel

BioSYNERGISE is het jaarlijkse business-to-business-evenement exclusief voor industrieleden van het Bio-Based Industries Consortium (BIC). Dit unieke netwerkevenement verbindt verschillende sectoren van de biogebaseerde industrie met elkaar, met als doel nieuwe synergieën te bevorderen en nieuwe, innovatieve samenwerkingen te stimuleren die essentieel zijn voor het succes van de bio-economie.

BioSYNERGISE zal online worden gehouden om de gezondheid en veiligheid van alle deelnemers te waarborgen, gezien de huidige situatie met betrekking tot de COVID-19-uitbraak.

Registratie voor het evenement is mogelijk door in te loggen op het BIC-ledengedeelte. Nog geen lid van het Bio-Based Industries Consortium, Europa’s grootste en meest diverse organisaties geleid door de biobased industrie? Het is nog niet te laat. Meld u nu aan, neem deel aan BioSYNERGISE 2020 en profiteer van een breed scala aan andere diensten. De deadline voor aanmelding is woensdag 30 september 2020.

Beeld: jamesteohart/Shutterstock