Lees verder
Op de jaarlijkse Werkconferentie van de Topsector Energie staat het missiegedreven innovatiebeleid en de versnelling van de verduurzaming centraal.

Door innovaties op een missiegerichte, integrale manier aan te pakken, neemt de kans op daadwerkelijke toepassing toe. En dat is nodig voor het behalen van de in het Klimaatakkoord gestelde doelen.

De Werkconferentie is interessant voor iedereen die actief is in innovatie, staat voor de Nederlandse verduurzamingsopgaven richting 2030 en 2050 en hierover van gedachten wil wisselen met collega’s uit verschillende disciplines.

Vanwege COVID-19 vindt de Werkconferentie dit jaar geheel online plaats. Manon Janssen, boegbeeld Topsector Energie: “Deze keer ontmoeten we elkaar digitaal. Dat maakt het netwerken wel uitdagender maar ik ga ervan uit dat wij als innovatoren in de sector als geen ander ook hier onze weg in vinden.”

Programma

Naast een interessant plenair programma zijn er meer dan 20 parallelsessies, variërend van werksessies tot (interactieve) webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere systeemintegratie, waterstof, duurzame warmtenetten en offshore infrastructuur.

Meer informatie en een aanmeldformulier zijn (binnenkort) te vinden op de website van de Topsector Energie.

Beeld: lovelyday12/Shutterstock