Lees verder
Architecten, ontwerpers, bouwers, beleidsmakers en ontwikkelaars zijn welkom tijdens de kennissessie Tomorrow’s Timber Talk op donderdag 27 oktober vanaf 16.00 uur in het Biosintrum, Ecomunitypark te Oosterwolde.

De sprekers van de middag, Pablo van der Lugt (Green Matters / TU Delft) en Atto Harsta (Aldus bouwinnovatie/de Bouwcampus), hebben het boek Tomorrow’s Timber geschreven. Het boek gaat over de vele toepassingsmogelijkheden van het duurzame bouwmateriaal hout, met name op het gebied van ‘Mass Timber’ waarmee hout een serieuze vervanger is voor beton en staal. Aan de hand van prachtige voorbeelden vertellen de sprekers over de vele mogelijkheden met hout zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Daarnaast laten zij zien hoe duurzaam het gebruik van hout is, mits het afkomstig is uit duurzaam beheerd, gecertificeerd bos.

Deelnemers aan de Tomorrow’s Timber Talk ontvangen een Woody Bag met daarin o.a. de PEFC-editie van het prachtige Tomorrow’s Timber boek uitgegeven door MaterialDistrict.