Lees verder
De slotbijeenkomst voor het project Circulaire Biopolymeren Waardeketens voor PHA & Cellulose vindt op 25 november plaats. Tijdens deze bijeenkomst zullen sprekers meer inzicht geven over de belang van het project, worden de resultaten en de impact van het onderzoek gedeeld, en worden mogelijke vervolgstappen besproken. Daarnaast zullen er kansen zijn om te netwerken en kennis te delen.

Dit project is een samenwerking tussen meerdere kennisinstellingen en bedrijven waaronder partners uit het samenwerkingsverband BERNN. Het doel van het project is om duurzame waardeketens voor PHA en cellulose te ontwikkelen, in samenwerking met partners in de praktijk.

Tijdens het symposium worden de resultaten van het vierjarige project besproken. Ook wordt bekeken hoe de samenwerking tussen kennisinstellingen en bedrijfspartners in dit project tot duurzame innovatie heeft geleid. Door samen te werken met bedrijven in de regio konden de kennisinstellingen niet alleen hun kennis testen in de praktijk – deze kennis werd ook direct geïnvesteerd in de regio.

Kijk voor meer informatie en aanmeldmogelijkheden op de website van het Kenniscentrum Biobased Economy van Hanzehogeschool Groningen.

Beeld: Hanzehogeschool