Lees verder
‘New Materials’ is een van de belangrijke thema’s tijdens StartupFest Europe die van 25-29 september gehouden wordt. Plant One in Rotterdam zal als partner van ChemieLink op 25 september gastheer zijn voor een afwisselend evenement van en voor toonaangevende startups en gevestigde chemiebedrijven.

Centraal staan innovatieve materialen voor duurzame voedselproductie, een circulaire chemische industrie en de volgende generatie energieopslag. InnovatieLink is nauw bij de organisatie betrokken.

Het programma geeft inzicht in toekomstplannen van de industrie en biedt startups in de agrarische, voedsel- en chemische industrie de kans om 1-op-1 te spreken met CEO’s en CTO’s uit de industrie. Hoofdsprekers zijn William Mc Donough, oprichter van het Cradle to Cradle Products Innovation Institute en Eva Gladek, oprichter en CEO bij Metabolic. Daarnaast zijn er workshops over ‘Business cases zaken in de waardeketen, ‘Financiering van innovatie’ en ‘Uitdagingen voor starters’. En tenslotte voert een InnovatieTour langs pilot-installaties van starters en innovatieve MKB-ondernemers.