Lees verder
De toekomst van kunststof staat centraal tijdens het Nationaal Kunststof Congres op donderdag 5 april 2018 in Steenwijk.

Aan dit initiatief ligt het 30-jarig jubileum ten grondslag van het PolyPlasticum, ontstaan in Steenwijk en tegenwoordig gehuisvest in het Polymer Science Park in Zwolle.

Via verleden (30 jaar PolyPlasticum) en heden (10 jaar Lectoraat Kunststoftechnologie Hogeschool Windesheim, Zwolle) komen met name het heden en de toekomst in beeld, zoals de smart kunststof factory bij Kornelis Caps & Closures in Steenwijk. De bedoeling is, dat geïnteresseerde congresdeelnemers in kleine groepjes via een pendeldienst dit vlakbij gelegen bedrijf gaan bezoeken.

Programma

Het programma omvat kennisuitwisseling van bedrijven en kennisinstellingen op het gebied van kunststoffen, rubber en composiet. Diverse lezingen en voorbeelden van de bedrijfspraktijk zullen worden gedeeld met belanghebbenden uit industrie en onderwijs. Daarnaast zal er een ‘meet & greet’ plaatshebben van studenten van Windesheim, Saxion en Stenden met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven.

Nadere informatie en het programma zullen t.z.t. te vinden zijn op de website.