Lees verder
Op welke wijze kunnen de kennisinstellingen bijdragen aan een duurzame transformatie in de regio? Daarover organiseren de RUG, Hanzehogeschool Groningen en NHL Stenden de Veranderdialogen; een serie gesprekken over duurzame transformatie. De eerste Veranderdialoog gaat over de circulaire economie.

De sessie ‘De circulaire economie en verder’ wordt gepresenteerd door Egbert Dommerholt, Lector Biobased Business Valorization aan de Hanzehogeschool Groningen, Erik Luisman, Sustainability & Business Development Manager bij VEPA Hoogeveen en Dennis Vegter, onderzoeker bij NHL Stenden en Consultant Circular Supply Chain. Zij gaan in op hoe we circulaire systemen kunnen ontwikkelen waarin we materialen en energie niet langer opgebruiken maar hergebruiken.

De sessie wordt gehouden in het nieuwe House of Connections aan de Grote Markt in Groningen. Sessie twee en drie staan ook al gepland op respectievelijk 16 november (Economische en andere waarden) en 7 december (Purpose en participatie).

Aanmelden voor de eerste Veranderdialoog is nu mogelijk. Kijk voor meer informatie op de website van de Universiteit van het Noorden.