Lees verder
Op donderdag 6 april organiseren Kiemt en RvN@, samen met bedrijven, studenten en kennisinstellingen Oost Nederland Uitgelicht ‘Circulair Talent in Living Lab’: een actieve bijeenkomst in het fraaie Landgoed Hotel Groot Warnsborn in Arnhem, over de belangrijke circulaire transitieopgaven van de regio.

Daniël Wichboldus, voorzitter van het college van bestuur van de Radboud Universiteit, opent het event als Dagvoorzitter en vertelt waarom onderwijs en talent een cruciale rol spelen in de transitie-uitdagingen.

Franske van Duuren, directeur & programmamanager Circulaire Economie bij Kiemt, vertelt de deelnemers wat het verhaal is achter Life Port Circulair Lab. Zij interviewt Sjors Witjes, Universitair hoofddocent Strategie aan de Radboud Universiteit, over dit initiatief.

Sjors Witjes van de Radboud Universiteit en Han Rouwenhorst, programmamanager van RvN@ delen vervolgens praktijkervaringen. Daarop volgt een aantal subsessies, over:

  • Stationsgebied Nijmegen
  • Koele Routes Arnhem
  • Soil Valley in de Liemers
  • Via-T
  • Campushub Gezond Circulair

De resultaten worden op het podium gedeeld. Afgesloten wordt samen, met een hapje en drankje en voldoende netwerkmogelijkheden.

Beeld: Landgoed Hotel Groot Warnsborn