Lees verder
Chemelot InSciTe viert op 25 november haar feestelijke slotmanifestatie in Maastricht. Een mooie gelegenheid om bij te praten met (oud-)collega's en vakgenoten en de successen te vieren die InSciTe de afgelopen jaren heeft beleefd.

De ochtend zal beginnen met een interactieve sessie, gemodereerd door Sofie van den Enk. Daar zal worden belicht hoe InSciTe heeft geholpen bij het opzetten van nieuwe bedrijven om technologie verder te ontwikkelen richting toepassing en commercialisering, met name door een aantal startups die zijn voortgekomen uit InSciTe’s programma.

In de middag zijn er twee inspirerende keynote lezingen:

  • ‘Op weg naar een klimaatneutraal Nederland in 2050 … wat is daar voor nodig?’ door Bart Strengers, co-projectleider ‘Nederland Klimaatneutraal in 2050’ bij PBL Planbureau voor de Leefomgeving;
  • ‘Bringing biomedical technology to product and patient’ door Vanessa LaPointe, Associate Professor aan de Universiteit Maastricht (MERLN), CEO van Lighthouse Biomedical en Aart van Apeldoorn, Assistant Professor aan de Universiteit Maastricht (MERLN), Mede-oprichter van Lighthouse Biomedical.

Speciaal voor deze gelegenheid zullen alle InSciTe projecten live demonstraties laten zien van hun technische en wetenschappelijke resultaten.

De bijeenkomst wordt afgesloten met de InSciTe Life Time Achievement Award Ceremony en een walking dinner met een speciaal sociaal evenement.