Lees verder
Na 2 jaar Covid-restricties vindt het 9e Circular Biobased Performance Materials Symposium plaats in Wageningen, Nederland, op donderdag 16 juni 2022. Centraal in deze editie staat het onderwerp 'Van bioraffinaderijen tot biobased chemicaliën en materialen.'

Op dit jaarlijkse symposium, georganiseerd door Wageningen Food & Biobased Research, worden de laatste trends en ontwikkelingen in de markt onder de loep genomen. Belangrijke spelers uit de gehele waardeketen, variërend van agrifood tot materiaalverwerkende bedrijven, producenten van eindtoepassingen en gebruikers, zullen reflecteren op hun R&D-strategieën. 

Sjoukje Heimovaara (nu nog directeur Agrotechnology & Food Sciences Group /AFSG, maar binnenkort de nieuwe bestuursvoorzitter van WUR) opent het symposium. Vervolgens trapt dagvoorzitter Jan Noordegraaf, zelfstandig aviseur en bestuurslid van NRK (Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie) af met een keynote speech over het vaststellen van een onpartijdige monetaire vergelijking voor de werkelijke kosten van de meest gebruikte polymeren op oliebasis en biopolymeren.

Na afloop van het symposium zal er gelegenheid zijn om onze faciliteiten op de campus te bezoeken. Het gedetailleerde definitieve programma is te vinden via de onderstaande link.  

Beeld: WUR