Lees verder
Nog nooit is de maatschappelijke druk om te innoveren zo groot geweest als tijdens de coronacrisis. Welke kanten biedt dit voor ondernemers? Daarover organiseert Circular Biobased Delta op dinsdag 30 juni het webinar ‘Baant corona de weg voor een nieuwe duurzame economie?’

De vraag die in dit webinar centraal staat, luidt: maakt corona de weg vrij richting een nieuwe duurzame economie, of zijn we genoodzaakt om op de rem te trappen?

Onder  voorzitterschap van Manon Baartmans (programmamanger commercie Port of Moerdijk) lichten diverse sprekers het thema toe vanuit hun eigen invalshoek:

  • Jesse Groenenwegen (senior-econoom RaboResearch Nederland) beschouwt de economie van de toekomst tijdens en na corona.
  • Willem Sederel (voorzitter Circular Biobased Delta) bespreekt wat we nodig hebben voor die duurzame economie. En waar staan we?
  • Marcel Deryckere (regiomanager VNO-NCW Brabant Zeeland in West-Brabant) gaat in op de situatie van de ondernemers op Moerdijk. Wat is de agenda van het Kernteam?

Het webinar duurt een uur en is kosteloos te volgen na aanmelding. Er is gelegenheid voor interactie en om vragen te stellen.

Beeld: Ryzhkov Oleksandr/Shutterstock