Lees verder
Landbouw, circulaire economie, klimaatbescherming en hernieuwbare energie - deze thema’s horen bij elkaar en vormen uitdagingen maar ook kansen. Nieuwe technieken en landbouwmethoden, efficiënt gebruik van voedingsstoffen en groene productieprocessen en -producten bieden tal van interessante mogelijkheden voor innovatie.

Het Nederlands-Duits landbouwplatform AgroInno organiseert op 29 juni een online evenement rond het thema Duurzame teelt van de grond. Tijdens deze virtuele AgroInno kun je kennismaken met een geheel nieuwe vorm van live presentaties voor bedrijven en organisaties. Op je eigen virtuele stand kun je live productdemonstraties geven.

AgroInno organiseert het hele jaar door evenementen over landbouw, circulaire economie, klimaatbescherming en hernieuwbare energie. Tijdens de evenementen zijn nieuwe technieken, duurzame landbouwmethoden, efficiënt gebruik van voedingsstoffen, innovaties en veelbelovende productieprocessen en producten te ontdekken.

Het digitale forum wordt georganiseerd door:

  • 3N Kompetenzzentrum (Niedersachsen Netzwerk Nachwachsende Rohstoffe und Bioökonomie);
  • DNL-contact (Dienstverlener voor grensoverschrijdende zaken in de agrarische sector);
  • KNUW (Kompetenznetzwerk Umweltwirtschaft NRW);
  • Oost NL (Ontwikkelingsmaatschappij voor Gelderland en Overijssel).

Deelname aan het evenement van 29 juni is gratis. Bezoek de AgroInno website op de dag van het evenement of schrijf je alvast in om op de hoogte te worden gehouden.

Beeld: AgroInno