Lees verder
Schone waterstof zal een cruciale rol spelen in een netto-nul-emissietoekomst en kan alleen worden bereikt door vooruitgang en toepassing door overheden en de industrie over de hele wereld. Om deze cruciale beweging te ondersteunen, is de World Hydrogen Week (9-13 oktober, Rotterdam) een essentieel platform, gebouwd door de industrie, voor de industrie.

Ontdek de uitdagingen en oplossingen binnen de VS, Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Azië-Pacific, Afrika en meer met onze landgerichte sessies die helpen om uw plannen af te stemmen op het internationale waterstoflandschap.

Sessies met globale focus:

Op dinsdag 10 oktober:

Panel Latijns-Amerika: Schone waterstof produceren voor de export – projecten van de grond krijgen.

Op woensdag 11 oktober:

Panel: Wie gaat kopen? Het opbouwen van wereldwijde exportmarkten voor waterstof: een evenwicht vinden tussen een duurzame waardeketen, subsidies en afname.

Debat van de dag: kan Amerikaanse overheidssteun vanuit de Inflation Reduction Act (IRA) van de VS de goedkoopste producent en exporteur van schone waterstof maken?

Vrouwen in groene waterstof Panel: het creëren van binnenlandse en importmarkten in Afrika.

Haardvuurgesprek: Noord-Amerikaanse waterstofhubs.

Op donderdag 12 oktober:

In gesprek met Tokyo Gas.

Bekijk het volledige programma op de congreswebsite.

Vroegboektarief

Registreer voor je ticket en profiteer van ons gelimiteerde vroegboektarief, waarmee je tot € 1.100 kunt besparen. Plus! Stem uw deelname af op uw zakelijke behoeften met 2-, 3-, 4- en 5-daagse pasvormen beschikbaar. 3 voor 2 tickets en boekingsopties voor grotere groepen zijn ook beschikbaar – neem contact op met Jonathan Hull op jonathan.hull@worldhydrogenleaders.com om je teamtickets te boeken.