Lees verder
In het kader van het VLAIO #industriepartnerschap wordt op dinsdag 19 september in Brussel What's Up What's Next georganiseerd, een event voor ondernemers waarbij je helemaal up-to-date wordt gebracht op vlak van digitalisering, duurzaamheid en industrie 4.0.

Dit event wordt mogelijk gemaakt door het Vlaams Agentschap voor Innovatief Ondernemen (VLAIO), .Agoria, Sirris en Flanders’FOOD. Daarnaast zijn er tal van betrokken partijen uit Vlaanderen, waarvan een aantal voor de lezers van Agro&Chemie geen onbekenden zullen zijn, zoals ILVO (Instituut voor Landbouw, Visserij en Voedingsonderzoek), VITO (organisatie voor toegepast onderzoek) en Centexbel (onderzoek naar circulair textiel).

Op het programma staan boeiende keynotes met sprekers zoals Pieter Timmermans, gedelegeerd bestuurder van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO-FEB). Hij deelt zijn visie op de toekomst van innovatie in België, met aandacht voor de impact van de US Inflation Reduction Act (IRA) en de Europese Green Deal.

Er zijn tevens deep-dive sessies rond de circulaire economie, duurzame energie, CCUS (koolstofopslag en -gebruik), nieuwe toepassingen in print, data & AI en cybersecurity.

Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden om te connecteren met collega’s, innovators en thought leaders uit verschillende sectoren tijdens een walking dinner.

De deelnamekosten bedragen € 120 inclusief walking dinner. Kijk voor meer informatie en registratie op de event website.