Lees verder
Europa mengt zich steeds nadrukkelijker in de grondstoffendiscussie. Maar welk beleid en wetgeving kunnen we nu concreet verwachten? Hoe beïnvloeden deze plannen het landschap voor chemische recycling in Nederland? En hoe zien ketenpartijen zoals project owners en brand owners hun eigen rol in de keten veranderen?

Deze vragen staan op donderdag 2 februari van 14:00 tot 16:00 centraal tijdens het eerste webinar van de Versnellingstafel Chemische Recycling van Kunststoffen in 2023.

Verschillende sprekers, waaronder Tsjerk Terpstra (VNO-NCW), Jasper Munier (Clariter, Bestuurslid Chemical Recycling Europe) en Thor Tummers (Unilever) gaan in op de vraag wat de Europese plannen betekenen voor Nederland, en welke acties nodig zijn vanuit de ontwikkelende industrie om chemische recycling een duw in de goede richting te geven. De Versnellingstafel Chemische Recycling nodigt u uit om mee te denken en mee te discussiëren tijdens het webinar.

Het webinar vindt plaats op donderdag 2 februari van 14:00 – 16:00 en is online te bezoeken via het webinar portal (zie de knop hieronder).

Beeld: SMAK_Photo/Shutterstock