Lees verder
Op 18 april vindt in Bergen op Zoom de derde editie plaats van Natural Fibertastic. Het event heeft een internationaal karakter, omdat veel Europese partijen de Deltaregio weten te vinden voor onderzoek en prototype-ontwikkeling.

De nadruk bij Natural Fibertastic ligt op het inzetten van (natuur)vezels voor materialen voor diverse applicaties, zoals voor de bouw en infra-werken. Praktische cases, uitdagingen en oplossingen binnen de scope van o.a. opschaling, kwaliteit, realisatie en financiering krijgen aandacht in de vorm van presentaties, een natuurvezelmaterialen- en productenmarkt. Ook zijn er mogelijkheden tot matchmaking en is er voldoende ruimte om te netwerken.

In de ochtend vinden er in parallelsessies projectmeetings plaats, die passen binnen het ontwikkelingsprogramma van het Natuurvezel Applicatie Programma. Partners worden hier specifiek voor uitgenodigd. ’s Middags is er een plenair programma, waarin veel praktische voorbeelden en ervaringen de revu passeren, met als werktitel: ‘Van ondernemers voor ondernemers’. Aanmelden kan per e-mail aan: welcome@natuurvezelapplicatiecentrum.eu.

Het programma wordt later bekendgemaakt.