Lees verder
De derde BioVoice challengeronde nadert haar ontknoping! De challenge weeks zijn in volle gang; deelnemers en challengers zijn samen hard aan het werk om hun potentiële samenwerking vorm te geven. Welke partijen komen tot een innovatiecontract? Ervaar het tijdens het BioVoice Match Event 2021 op 15 oktober.

De middag zal in het teken staan van het bekendmaken en vieren van de gesloten innovatiecontracten en het uitreiken van de innovatievouchers. De organisatie hoopt de matches dit jaar te kunnen vieren in een fysieke bijeenkomst met al diegenen die op een of andere manier bij BioVoice zijn betrokken. De (corona)situatie is echter nog altijd onzeker, en de kans is groot dat er zal moeten worden gekozen voor een hybride-, of zelfs weer een volledig digitale invulling. Dat zal later bekend worden gemaakt.

Iedereen is echter uitgenodigd om er op 15 oktober bij te zijn, in ieder geval digitaal en indien mogelijk zelfs op de mooie R&D-locatie van Cosun in Dinteloord (ook dit jaar weer een van de challengers). Het maximale aantal plaatsen is beperkt en aanmelden vooraf is dus wel noodzakelijk. Dat kan via een e-mail naar info@biovoice.nl.

De exacte invulling van het programma wordt later (na de zomervakantie) gecommuniceerd. Reserveer in elk geval alvast in uw agenda: 15 oktober van 13.30 – 17.30u.

Beeld: BioVoice