Lees verder
Op donderdag 28 september organiseren het Ministerie van Economische Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) een Kennisdag Bio-economie Horizon 2020.

In de ochtend gaan we in op de belangrijkste uitkomsten en impact van diverse onderzoeks- en innovatieprojecten van het Europese kaderprogramma, waaronder de agrifood ERA-NETten (European Research Area Networks). ‘s Middags kijken we waar kansen liggen voor Nederlandse deelnemers binnen het nieuwe werkprogramma 2018-2020 van Societal Challenge 2 (Food security, sustainable agriculture and forestry, marine and maritime and inland water research and the bio-economy).

U bent van harte welkom om deel te nemen aan het gehele programma of een dagdeel naar keuze. Het ochtendprogramma start om 9.30 uur met de inschrijving en ontvangst met koffie en thee en eindigt om 12.30 uur met een netwerklunch. Het middagprogramma begint met de netwerklunch om 12.30 uur en eindigt om 16.30 uur met een borrel.

Heeft uw organisatie ervaring als deelnemer aan een KP7, Horizon 2020 of ERA-NET project op het gebied van de bio-economie en wilt u uw ervaringen met de deelnemers delen? Dan kunt u zich op het registratieformulier aanmelden voor de projectenmarkt tijdens de lunch.

Zie voor het uitgebreide programma de website van RVO.nl.