Lees verder
De European Biogas Association (EBA) houdt 24 t/m 26 januari de jaarlijkse biogasconferentie in Antwerpen.

Het conferentieprogramma omvat twee dagen vol lezingen en breakout-sessies, met als thema de vergroening van de gasproductie.

De EBA (biogas) conferentie wordt dit jaar voor het eerste gesponsord door de Provincie Antwerpen. Mr. Ludwig Caluwé van de Provincie verzorgt op de eerste conferentiedag de openingsspeech.

Bij de EBA-conferentie wordt ook een beurs georganiseerd. In een postertentoonstelling worden bezoekers op de hoogte gesteld van de nieuwste ontwikkelingen, producten en onderzoeksprojecten op het gebied van biogas’, biomethaan, syngas en aanverwante ontwikkelingen.

Op de derde conferentiedag wordt een excursie georganiseerd naar de DRANCO biogas-installatie in Brecht (B). Hier wordt een unieke vergistingsmethode van huishoudelijk organisch afval toegepast: droge anaerobe compostering. DRANCO is alleen toegankelijk voor bezoekers van de conferentie.

Bezoekers kunnen ook het EBA Statistical Report 2017 aanschaffen met € 100 korting. Het rapport geeft inzicht in de Europese biogas- en biomethaan-sector.

Conferentie
24-01-2018 10:00
26-01-2018 18:00