Lees verder
Ben jij actief op het gebied van circulaire plastics, textiel of biobased chemicals? En is jouw organisatie gevestigd in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland of Flevoland of zitten jouw partners, leveranciers of afnemers in deze provincies? Schrijf je dan nu in voor deze bijeenkomst met interactieve workshops: 'Circulaire Economie: kansen in kennis & innovatie in en vanuit Noord & Oost-Nederland en Flevoland.'

De Kennis en Innovatie Agenda Circulaire Economie (KIA CE), OostNL en diverse betrokken organisaties in Noord- & Oost Nederland en Flevoland gaan tijdens deze inspirerende en informatieve middag graag met jou in gesprek over de kansen die kennisontwikkeling en innovatie voor jou en jouw keten bieden. Je hoort ook meer over de Nationale Groeifonds projecten Circular Plastics NL en Biobased Chemicals.

Verder bekijken we in interactieve workshops welke kennis- en innovatievragen voor jouw werkzaamheden, producten en diensten relevant en interessant kunnen zijn. Vervolgens wordt geïnventariseerd waar samenwerkingen kunnen worden opgezet en welke regelingen voor uw vragen relevant zijn.

Er worden vier workshops georganiseerd:

Kansen identificeren

We identificeren samen de kansen voor ondernemers in de plastics-keten, textielketen en biobased-chemicalsketen voor kennisontwikkeling, innovatie en implementatie.

Van 16.00 tot 18.00 kun je 1 op 1 in gesprek met een RVO- expert of regio-coördinator over jouw specifieke vragen.

Aanmelden kan via de link hieronder. Er is echter een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wanneer er meer inschrijvingen zijn, geven we prioriteit aan bedrijven.

Beeld: Miha Creative/Shutterstock