Lees verder
Het BBI JU Stakeholder Forum 2019 brengt de bio-based industries community samen en faciliteert een open discussie over de impact, prestaties en strategische richting van het Bio-based Industries Joint Undertaking (BBI JU) programma, evenals de nieuwste ontwikkelingen in de biogebaseerde industrie, op basis van sectoren.

BBI JU heeft een uitgebreid programma met maar liefst 30 gerenommeerde sprekers, die hun ideeën presenteren via inspirerende keynote speeches, relevante paneldiscussies en parallelle sessies. Er zullen ook netwerkmogelijkheden zijn en een projecttentoonstelling waar 100 toegekende projecten hun werk onder de aandacht brengen. Door projecten samen te brengen op één locatie met andere BBI JU-belanghebbenden, kunnen ideeën en best practices worden uitgewisseld.

Alle belanghebbenden zijn welkom: industrie, MKB, academische wereld, onderzoeksorganisaties en beleidsmakers, opinieleiders, EU-gemeenschap, BBI-deelnemers aan de JU-projecten en de gemeenschap van biobased industries als geheel.