Lees verder
Voor de circulaire bio-economie zijn investeringen nodig. Veel start-ups zijn op zoek naar investeerders. Welke innovatieve financieringsopties zijn er? Het gratis webinar "Innovative Financing Support for the Circular Bioeconomy" geeft een diepgaand inzicht in de financieringsmogelijkheden en biedt uitgebreide mogelijkheden om hierover te discussiëren met deskundigen.

Michael Carus en Nicolas Hark van het nova-Instituut zullen eerst een overzicht geven van de afzet en tonnages in de Europese bio-economie. Er zijn al aanzienlijk meer commerciële implementaties dan algemeen bekend is.

Marco Rüpp van het Bio-based Industries Consortium (BIC) zal een overzicht geven van de “Sustainable Finance Taxonomy” en Michael Nettersheim van het European Circular Bioeconomy Fund (ECBF) zal concrete opties presenteren voor de financiering van nieuwe investeringen.

Tot slot zal Florian Wagner, Licennium, een nieuwe kijk geven op licenties als een alternatief bedrijfsmodel en strategie-instrument.

Na elke presentatie zijn er discussies met de spreker, aan het eind een slotdiscussie en vervolgens virtuele networking.

Deelname is gratis, maar registratie is vereist.

Beeld: katjen/Shutterstock