Lees verder
De 1e editie van Chemport Connect - Biobased & Circular Polymers (voorheen gepland als de Sustainable Plastics & Materials Expo 2020) vindt digitaal plaats op 17 november 2020.

Chemport Connect  richt zich op de grote verscheidenheid aan biobased en circulaire oplossingen. In het bijzonder op kunststoffen en materialen, variërend van biomassa en grondstoffen, monomeren en polymeren en intermediaire chemicaliën tot ketenintegratie, recycling en upcycling en bio-hernieuwbare energie.

Tijdens het digitale live evenement presenteert Teijin Aramid een exclusieve wereldwijde primeur, er zijn verschillende keynotesprekers zoals Gerard Nijhoving (Senbis Polymer Innovations) en Tom van Aken (CEO Avantium), er is een internationale paneldiscussie onder leiding van Peter Schelstreate (Ubuntoo) live vanuit Atlanta (VS) en een kijkje in de toekomst van enhanced recycling door Josse Kunst (CuRe).

Voorafgaand zijn er 6 Connect webinars in de aanloop naar het digitale live event, op 23 september, 1, 14 en 28 oktober en 4 en 11 november.

Voor meer informatie over Chemport Connect, zie www.chemportexpo.eu.