Lees verder
Op dinsdag 8 december 2020 wordt het Catalisti Jaarevent digitaal georganiseerd: Infected by Innovation. De voertaal is Nederlands.

Catalisti-voorzitter Wouter De Geest opent het evenement en deelt zijn persoonlijke kijk op de innovatiedrang van onze sector in dit uitdagende jaar.

Jan Van Havenbergh, uitvoerend directeur van Catalisti, zal vervolgens een overzicht geven van de resultaten voor 2020. De positieve impact die onze partners hebbengehad op de samenleving in een jaar dat wordt gedomineerd door de pandemie, zal volledig tot uiting komen. Van kleinschalige initiatieven tot indrukwekkende industriële innovatie: onze sector heeft zijn vindingrijkheid op echt hartverwarmende manieren getoond.

Via een videoboodschap zal Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits een panelgesprek inleiden, waarin experts bespreken hoe we de voortgaande klimaattransitie van onze sector kunnen versnellen. Onderwerpen zijn onder meer biobased chemie, circulariteit, proceschemie en energie. Het panel wordt gemodereerd door Indra Dewitte. Het is mogelijk om tijdens de panelsessie vragen aan deze experts voor te leggen.

Panelleden zijn:

  • Geert Maesmans, directeur R&D van Cargill
  • Thomas van de Velde, senior VP Base Chemicals & Energy van Borealis
  • Lieve Helsen, professor Thermale Systemen KU Leuven/EnergyVille
  • Marc van Breda, VP EHS & Energy Policy, BASF
  • Jan van Havenberg, uitvoerend directeur van Catalisti

Meld je nu aan en maak kans op een Persoonlijk Beschermingspakket.

Beeld: Catalisti/YouTube