Lees verder
Op 8 en 9 mei 2023 organiseert bioplastics MAGAZINE in samenwerking met Green Serendipity de 5e editie van de bio!PAC Conference on Bioplastics & Packaging in Düsseldorf (Duitsland) als hybride evenement.

Op de bio!PAC ligt de nadruk op circulaire verpakkingen op basis van biobased grondstoffen die tot echte milieuvoordelen leiden. Innovatieve bioplastics hebben nieuwe kenmerken en kunnen meerdere opties voor het einde van de levensduur hebben: recyclebaar en/of biologisch afbreekbaar.

De conferentie wordt gehouden als ontbijtconferentie tijdens Interpack op het beursterrein van Düsseldorf. Deskundigen op alle gebieden van bioplastics & verpakkingen zullen hun laatste ontwikkelingen of onderzoek presenteren. Tijdens de conferentie zullen ook discussies worden gevoerd over opties voor het einde van de levensduur, consumentengedrag, de beschikbaarheid van landbouwgrond voor materiaalgebruik versus levensmiddelen en diervoeders, enz.

De conferentie is een hybride evenement dat wordt opgenomen en beschikbaar is om gemakkelijk te bekijken (video-on-demand) tot ten minste een maand na het evenement. Alle presentaties zullen ook beschikbaar zijn (pdf). Netwerken zal mogelijk zijn met de WHOVA App en platform (details volgen).

Beeld: Alina Kholopova/Shutterstock