Ben je geïnteresseerd in voeding, dieren, land- en tuinbouw, ruimte en groen, natuur en milieu of agribusiness? Bij HAS Hogeschool kun je kiezen uit dertien met zorg samengestelde opleidingen op al deze gebieden. Waaronder ook combinaties, bijvoorbeeld Horticulture & Business Management.

Maak zelf kennis met de dynamische driehoek van studenten, ondernemers en docenten, die elkaar voortdurend stimuleren en inspireren. Zo blijft ons onderwijs op een hoog en actueel niveau, sluit je kennis naadloos aan bij wat het bedrijfsleven vraagt en zijn docenten in staat de programma’s constant te verrijken.

HAS Hogeschool biedt onderdak aan meer dan 2000 voltijdstudenten. Tachtig procent van onze afgestudeerden vindt zijn of haar bestemming in het bedrijfsleven, een kwart als directeur-eigenaar.

Kom eens langs op de onderwijscampus in ‘s-Hertogenbosch en bekijk onze hypermoderne faciliteiten, zoals de Proeffabriek, het GeoLab, de Milieuhal en het Food Design Centre. Als je een passie hebt voor duurzaam en groen, moet je bij HAS Hogeschool zijn!