Lees verder
Effectieve ketensamenwerking in de Europese biobased economie is pas mogelijk als partners elkaar kennen en enthousiast zijn over elkaars ideeën, diensten en producten. Om dat mogelijk te maken, organiseren BioBase4SME en SuperBIO begin november het internationale evenement Pitch Perfect and boost the European Bio-economy in Brussel.
Redactie / Brussel

Het wordt een dag met ruimte voor maar liefst vijftig pitches over alle denkbare onderwerpen die te maken hebben met biobased chemie, biobased materialen, food & feed, ingrediënten, bio-energie en dienstverlening op het gebied van innovatie. Daarnaast is er volop gelegenheid voor intensieve matchmaking en netwerken, met als doel nieuwe grens- en sector-overschrijdende partnerschappen af te sluiten. Ook is er een beurs met tien tot twintig stands, gereserveerd voor grotere bedrijven, financieringsspecialisten, mkb/kmo helpdesks and andere organisaties gerelateerd aan innovatie.

Op deze manier worden investeerders, bedrijven, mkb/kmo, start-ups (of beginnende ondernemers die graag start-ups willen worden), gevestigde bedrijven en organisaties bij elkaar gebracht om samen de Europese bioeconomie een duw in de rug te geven. Het evenement kwam tot stand met subsidie van Interreg Vlaanderen-Nederland en wordt ondersteund door de Bio Base Europe Pilot Plant, Flanders Biobased Valley, NNFCC Bioeconomy Consultants en BCNP Consultants. Meer informatie over het evenement is te vinden in de agenda.